Wegens teamuitje zijn wij vanaf 14:00 uur gesloten.

Mondhygienist

Tandarts bakx

In onze tandartspraktijk spelen onze mondhygiënisten een belangrijke rol in het behouden van optimale mondgezondheid. Met grondige kennis van mondverzorging en technieken, werken onze mondhygiënisten nauw samen met onze tandartsen om ervoor te zorgen dat uw glimlach stralend en gezond blijft. 

De behandelingen van een mondhygiënist zijn gericht op zowel preventie als behandeling van tandheelkundige aandoeningen. Preventief is gericht op het voorkomen dat er gaatjes (cariës) en tandvleesproblemen ontstaan. Daarnaast voert de mondhygiënist behandelingen uit ter genezing van problemen in de mond, zoals de behandeling van tandvleesontstekingen. Andere werkzaamheden van een mondhygiënist zijn het in kaart brengen van de huidige situatie van het gebit en het geven van voorlichting over het behoud van een goede mondgezondheid.

Tijdens een bezoek aan de mondhygiënist zal uw gebit grondig gereinigd en gepolijst worden. De duur van een behandeling varieert per patiënt. Dit is afhankelijk van de huidige mondhygiëne en duurt gemiddeld een half uur tot een uur. Wij raden aan om halfjaarlijks een bezoek te brengen voor de beste mondzorg. 

Mondhygienist
BAKX-20

Kosten MondhYgienist

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft in opdracht van de overheid voor elke medische behandeling tarieven vastgesteld. Onze prijsstelling is in overeenstemming met de tarievenlijst van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Wilt u weten wat de kosten zijn voor de tandarts? Bekijk de tarieven.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken bij onze mondhygiënist? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier, telefonisch of via de mail. Bij Tandarts Bakx zorgt ons toegewijde team voor een gezonde mond en optimale mondhygiëne. 

Wat vinden
Onze patiënten

Van Tandarts bakx

image

Spoed tandarts

Heeft u een spoedgeval buiten onze openingstijden? Bel de spoedtandarts.

arrowLees meer
image

Kindertandarts

Wij hebben een kindertandarts die zich richt op de behoeften van jonge patiënten.

arrowLees meer
image

Angsttandarts

Veel mensen in Nederland zijn bang voor de tandarts. Het is daarom niet gek als u daar ook last van heeft.

arrowLees meer
image

Mondzorg ouderen

Het is altijd belangrijk om het gebit goed te verzorgen. Ongeacht de leeftijd.

arrowLees meer
image

Orthodontie

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van beugels en orthodontie bij Tandartspraktijk Bakx.

arrowLees meer

Contact