Wegens teamuitje zijn wij vanaf 14:00 uur gesloten.

Kosten Tandarts

Tandarts bakx

Kosten voor de tandarts worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Alle tandartsbehandelingen tot 18 jaar worden volledig vergoed door de basisverzekering. Vanaf 18 jaar valt het niet meer onder de basisverzekering. In dat geval kan u een tandartsverzekering afsluiten, zodat uw tandartskosten (deels) worden vergoed. Meer weten over de kosten van een tandartsbezoek? Tandarts Bakx informeert u graag over de kosten, zodat u een duidelijk beeld heeft.

BAKX-20
BAKX-1

Kosten Tandartsbezoek

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft in opdracht van de overheid voor elke medische behandeling tarieven vastgesteld. Onze prijzen zijn in overeenstemming met de tarievenlijst van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Bekijk de tarieven die zijn vastgesteld.

Overigens kunnen verschillende technieken en materialen die tijdens een behandeling gebruikt worden wel tot een verschil in kosten leiden. 

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor de tandarts? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier, telefonisch of via de mail. 

Afspraak annuleren

Afspraken kunnen zonder problemen tot 24 uur van tevoren worden gewijzigd of geannuleerd. Indien een afspraak binnen deze termijn wordt geannuleerd, ongeacht de reden, en de gereserveerde tijd niet opnieuw kan worden ingepland, zullen er kosten in rekening worden gebracht volgens de richtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA). De betreffende code hiervoor is C90.

tandarts - tandartspraktijk - tandartsverzekering

Wat vinden
Onze patiënten

Van Tandarts bakx

image

Spoed tandarts

Als u een spoedgeval buiten onze openingstijden heeft, bel dan de spoed tandarts.

arrowLees meer
image

Mondhygiënist

Tijdens een bezoek aan de mondhygiënist zal uw gebit grondig gereinigd en gepolijst worden.

arrowLees meer
image

Angsttandarts

Veel mensen in Nederland zijn bang voor de tandarts. Het is daarom niet gek als u daar ook last van heeft.

arrowLees meer
image

Mondzorg ouderen

Het is altijd belangrijk om het gebit goed te verzorgen. Ongeacht de leeftijd.

arrowLees meer
image

Parodontitis

Een ernstige vorm van tandvleesonsteking noem je parodontitis, wat erg vervelend kan zijn.

arrowLees meer

Contact