Wegens teamuitje zijn wij vanaf 14:00 uur gesloten.

Kosten mondhygienist

Tandarts bakx

Een mondhygiënist reinigt uw gebit gericht op zowel preventie als behandeling van tandheelkundige aandoeningen. Hiervoor kunnen verschillende behandelingen worden verricht, die voor ieder persoon variëren. Iedereen heeft een ander gebit, waardoor een persoonlijke aanpak met een behandeling op maat verreist is.

Wij beschikken over mondhygiënisten die u graag voorzien van de beste mondzorg. Met grondige kennis van mondverzorging en technieken, werken onze mondhygiënisten nauw samen met onze tandartsen om ervoor te zorgen dat uw glimlach stralend en gezond blijft. Heeft u vragen of wilt u weten wat de kosten en vergoedingen zijn voordat u een afspraak maakt? Wij informeren u hieronder verder!

BAKX-33
BAKX-24

Wat kost een mondhygienist behandeling?

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft in opdracht van de overheid voor elke medische behandeling tarieven vastgesteld. Voor iedere type behandeling zijn de prijzen van Tandarts Bakx weergegeven in de tarievenlijst. De kosten verschillen per persoon, omdat de handelingen die de mondhygiënist moet uitvoeren per situatie anders zijn. Wilt u de exacte kosten voor uw behandeling weten? Dan kunt u het beste contact opnemen met onze praktijk. 

Iedereen onder de 18 jaar krijgt een bezoek aan de mondhygiënist volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Bent u boven de 18 dan dient u over een aanvullende tandartsverzekering te beschikken. In hoeverre uw behandeling wordt vergoed is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie kan u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. 

Afspraak bij de mondhygienist

Tandarts bakx

Bij Tandarts Bakx vinden wij een goede mondhygiëne uiteraard belangrijk. Ongeacht welke behandeling nodig is, wij zorgen voor een fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Samen zorgen we voor het behoud van een gezonde mond.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken bij onze mondhygiënist? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier, telefonisch of via de mail. Bij Tandarts Bakx zorgt ons toegewijde team voor een gezonde mond en optimale mondhygiëne.

tandarts - tandartspraktijk - tandartsverzekering

Wat vinden
Onze patiënten

Van Tandarts bakx

image

Spoed tandarts

Als u een spoedgeval buiten onze openingstijden heeft, bel de spoed tandarts.

arrowLees meer
image

Tijdens een bezoek aan de mondhygiënist zal uw gebit grondig gereinigd en gepolijst worden.

Mondhygiënist

arrowLees meer
image

Angsttandarts

Veel mensen in Nederland zijn bang voor de tandarts. Het is daarom niet gek als u daar ook last van heeft.

arrowLees meer
image

Mondzorg ouderen

Het is altijd belangrijk om het gebit goed te verzorgen. Ongeacht de leeftijd.

arrowLees meer
image

Kindertandarts

Wij hebben een kindertandarts die zich richt op de behoeften van jonge patiënten.

arrowLees meer

Contact