Wegens teamuitje zijn wij vanaf 14:00 uur gesloten.

Tandarts

Tandarts bakx

Twee keer per jaar op controle komen bij de tandarts is van belang voor het behouden van een goede mondhygiëne. Optimale mondzorg voorkomt gaatjes, tandvleesontstekingen en andere gebitsproblemen.

Wij ontvangen u graag bij Tandarts Bakx voor een periodieke controle. Wij nemen de tijd voor u en voorzien u van de juiste mondzorg voor uw gebit. Bij ons draait tandheelkunde om meer dan alleen routinecontroles en het vullen van gaatjes. We besteden vakkundig aandacht aan het gebit van onze patiënten en helpen bij het behoud van een optimale mondgezondheid.

We hechten waarde aan uw feedback en staan open voor suggesties om uw praktijkervaring te verbeteren. Ons team bestaat momenteel uit tandartsen, mondhygiënisten, (preventie)-assistenten, implantologie-assistenten en een implantoloog. Samen staan we voor u klaar om u te ondersteunen in het behoud van een gezonde en stralende glimlach.

Mondhygienist
periodieke controle tandarts

Kosten Tandarts

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft in opdracht van de overheid voor elke medische behandeling tarieven vastgesteld. Onze prijzen zijn in overeenstemming met de tarievenlijst van de NZA. Wilt u weten wat de kosten zijn voor de tandarts? Kijk dan hier de tandarts kosten.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor de tandarts? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier, telefonisch of via de mail. Bij Tandarts Bakx zorgt ons toegewijde team ervoor dat u optimale mondhygiëne ervaart. 

Tandarts behandeling

Bij ons kunt u terecht voor verschillende behandelingen, waaronder facings, tanden bleken, wortelkanaalbehandelingen en het plaatsen van kronen en bruggen. Bovendien besteedt ons toegewijde team extra zorg en tijd aan patiënten, jong of oud, met angst voor de tandarts of specifieke tandheelkundige behoeften. 

Daarnaast maken kindertandheelkunde en mondzorg voor ouderen ook deel uit van onze expertise. Op deze manier kunnen wij iedereen van jong tot oud voorzien van de juiste mondzorg en kunnen we eventuele problemen vroegtijdig opmerken en behandelen. Indien u ernstige tandheelkundige klachten krijgt, kunt u contact opnemen over een bezoek aan de spoedtandarts. Een goede mondhygiëne staat bij ons centraal.  

BAKX-31

Wat vinden
Onze patiënten

Van Tandarts bakx

image

Spoed tandarts

Als u een spoedgeval buiten onze openingstijden heeft, bel dan de spoed tandarts.

arrowLees meer
image

Mondhygiënist

Tijdens een bezoek aan de mondhygiënist zal uw gebit grondig gereinigd en gepolijst worden.

arrowLees meer
image

Angsttandarts

Veel mensen in Nederland zijn bang voor de tandarts. Het is daarom niet gek als u daar ook last van heeft.

arrowLees meer
image

Mondzorg ouderen

Het is altijd belangrijk om het gebit goed te verzorgen. Ongeacht de leeftijd.

arrowLees meer
image

Kindertandarts

Wij hebben een kindertandarts die zich richt op de behoeften van jonge patiënten.

arrowLees meer

Contact