Wegens teamuitje zijn wij vanaf 14:00 uur gesloten.

tanden bleken

cosmetische tandheelkunde

Wil jij je tanden bleken? Dat kan! Wij bieden een breed scala aan cosmetische tandheelkunde aan waaronder het bleken van tanden. Er worden tegenwoordig veel zelfhulpkits aangeboden, maar deze zijn niet altijd succesvol of veilig voor uw gebit. In zulke kits kan er gebruik worden gemaakt van een onveilig bleekproces, waardoor er schade aan uw tanden, kiezen en volledige mond gemaakt kan worden.

 

Wij adviseren u altijd om uw tanden te laten bleken door een professional. bij Tandarts Bakx helpen wij u graag aan wittere tanden op een veilige manier zodat u met een gerust gevoel aan de behandeling kan beginnen. Wij helpen u met het opzetten van de behandeling, waarna u deze zelf kan toepassen vanuit het gemak van uw eigen woning. Zo kunnen uw tanden tot wel 5 tinten lichter worden!

Bel gerust voor een intakegesprek. Wij maken graag tijd voor u vrij.

BAKX-20
tanden bleken - facings

Tandenbleekbehandeling

De eerste stap in een behandeling is een gebitscheck. Hierbij beoordeelt de tandarts uw gebit, om vast te stellen of uw gebit in gezonde staat is. Als dit is vastgesteld, wordt er gekeken naar de verkleuring van uw tanden en de oorzaak hiervan. Zo kunnen we een op maat gemaakt plan voor u opstellen om u van een witter gebit te kunnen voorzien. De duur van de bleekbehandeling is afhankelijk van de soort behandeling.

 

Tanden bleken is een pijnloos en eenvoudig proces. Tijdens de behandeling maken onze tandartsen een bitje voor u op maat, wat u vervolgens gemakkelijk thuis kan dragen. Zo worden uw tanden gebleekt vanuit het gemak van uw eigen woning terwijl uw tanden tot wel 5 tinten lichter kleuren.

 

Het is belangrijk te noemen dat vullingen, kronen en bruggen niet gebleekt kunnen worden en deze dus zichtbaarder kunnen worden na de behandeling. Het is wel mogelijk om een verkleurde tand na een wortelkanaalbehandeling te bleken, zodat deze weer past bij de rest van uw gebit. 

Kosten tanden bleken

De kosten van het bleken van uw tanden zijn gebaseerd op de landelijke vastgestelde tarieven (zogenaamde UPT-codes). Deze worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (Nza). Dat betekent dat alle tandartsen in Nederland dezelfde tarieven in rekening brengen voor dezelfde handelingen. 

 
BAKX-21
Tandarts - tandartspraktijk Bakx

Behandeling bij Tandarts Bakx

Bent u niet tevreden met de kleur van uw tanden, dan kunnen wij bij Tandarts Bakx u op een veilige manier helpen. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent en dat dit niet ten koste van uw mondgezondheid gaat. Plan meteen een afspraak in, of kom eerst een keer langs voor een gesprek waarin we uw mogelijkheden bespreken. Zo zorgen we samen voor een mooi gebit!

Wat vinden
Onze patiënten

Van Tandarts bakx

image

Periodiek mondonderzoek

Voorkom problemen in de mond door regelmatig op controle afspraak te komen.

arrowLees meer
image

Ontstoken tandvlees

Als u bij het tandenpoetsen pijn aan uw tandvlees ervaart, kan het zijn dat u last heeft van ontstoken tandvlees.

arrowLees meer
image

Parodontitis

Parodontitis is een ontsteking van het tandvlees en omliggend weefsel, veroorzaakt door bacteriën.

arrowLees meer
image

Tandsteen verwijderen

Wanneer u tandsteen heeft, kunt u dit niet zelf verwijderen, hiervoor heeft u een tandarts of mondhygiënist nodig.

arrowLees meer
image

Facings

Met facings kunt u de vorm en kleur van uw gebit veranderen, door bijvoorbeeld afgebroken stukken of spleetjes te vullen.

arrowLees meer

Contact