Wegens teamuitje zijn wij vanaf 14:00 uur gesloten.

Klikgebit en gebitsprotheses

Weer een mond vol tanden

Als u meerdere tanden of kiezen mist of verliest, kunnen klikgebitten en gebitsprotheses een goede oplossing zijn om alsnog een mooie mond vol tanden te krijgen. Bij Tandartspraktijk Bakx zijn we gespecialiseerd in het voorzien van protheses en we helpen u graag aan een mooie glimlach.

Voor een persoonlijk advies of meer informatie, neem gerust contact met ons op. Wij maken graag de tijd voor uw gebit.

Klikgebit - gebitsprothese - mondzorg ouderen
Klikgebit - gebitsprothese

kunstgebit of protheses

Een gebitsprothese is een losse voorziening in uw mond, die alle of deels missende tanden en/of kiezen vervangt. We kennen drie soorten varianten van een losse voorziening. Namelijk een volledig kunstgebit, een frame en een partiële prothese. Een goed passende gebitsprothese met een natuurlijke uitstraling is van groot belang voor uw comfort en zelfvertrouwen.

Klikgebitten

Waarom een volledige gebitsprothese op implantaten? Na het verlies van alle tanden en kiezen zal de kaak in loop van tijd slinken. Hierdoor zal de gebitsprothese niet meer goed passen en los gaan zitten. Implantaten bieden hierbij dus een enorme uitkomst. Als de implantaten goed vastgegroeid zijn in uw kaak, wordt er een nieuwe gebitsprothese voor u gemaakt. Deze kunt u vastklikken op de implantaten. Met als resultaat dat uw gebitsprothese weer stabiel in uw mond ligt.

Implantologie - implantaten
Klikgebit - gebitsprothese

behandeling bij tandartspraktijk bakx

Denk u een gebitsprothese nodig te hebben? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Ons team van Tandarts Bakx is gespecialiseerd in de juiste zorg op gebied van tandheelkunde en helpt u graag. U kunt direct contact met ons opnemen via ons contactformulier, of u kunt ons bellen. Bij Tandarts Bakx staan we altijd voor u klaar!

Wat vinden
Onze patiënten

Van Tandarts bakx

image

Periodiek mondonderzoek

Voorkom problemen in de mond door regelmatig op controle afspraak te komen.

arrowLees meer
image

Ontstoken tandvlees

Als u bij het tandenpoetsen pijn aan uw tandvlees ervaart, kan het zijn dat u last heeft van ontstoken tandvlees.

arrowLees meer
image

Kronen, inlays en bruggen

Met kronen, inlays en bruggen kunnen we verzwakte tanden weer versterken om uw gebit er weer als nieuw uit te laten zien.

arrowLees meer
image

Mondzorg ouderen

Het is altijd belangrijk om het gebit goed te verzorgen. Ongeacht de leeftijd.

arrowLees meer
image

Parodontitis

Parodontitis is een ontsteking van het tandvlees en omliggend weefsel, veroorzaakt door bacteriën.

arrowLees meer

Contact