Wegens teamuitje zijn wij vanaf 14:00 uur gesloten.

Kindertandarts

Tandarts bakx

In onze tandartspraktijk begrijpen we dat kinderen speciale zorg en aandacht nodig hebben als het gaat om hun mondgezondheid. Wij vinden kindertandheelkunde belangrijk, daarom hebben wij een kindertandarts die zich richt op de behoeften van jonge patiënten. Onze tandartsen zijn opgeleid om een veilige en comfortabele omgeving te creëren, zodat kinderen met een glimlach naar hun tandarts afspraak komen.

Een kindertandarts voert dezelfde tandheelkundige behandelingen uit als een reguliere tandarts. Als uw kind angst ervaart en u overweegt een verwijzing naar een kindertandarts, vraagt u zich mogelijk af wat u als ouder kunt verwachten bij een bezoek aan de kindertandarts. Wij adviseren om uw kind vanaf 2 jaar mee te nemen voor een controle van het melkgebit. Meer vragen? Wij staan klaar om u hierover te informeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

BAKX-36
BAKX-26

Behandeling kindertandarts

Wij vinden kindertandheelkunde belangrijk. Onze kindertandartsen hanteren een vriendelijke benadering en maken kinderen bewust van het belang van goede mondzorg. We leren hen de juiste poets- en flos routine en leggen uit hoe een gezond dieet kan bijdragen aan een stralende glimlach. Bij Tandarts Bakx gaat het niet alleen om het behandelen van tandheelkundige problemen, maar ook om het opbouwen van vertrouwen en het creëren van positieve ervaringen.

De tandheelkundige behandeling bij de kindertandarts begint met een controle van het gebit op mogelijke gaatjes en mondhygiëne. Daarnaast worden de stand van de tanden en kiezen beoordeeld om te bepalen of toekomstig orthodontisch werk nodig is, vaak met behulp van röntgenfoto’s. Indien er behandeling voor gaatjes nodig is, wordt dit zorgvuldig uitgelegd aan uw kind. Verder krijgt uw kind uitleg over het belang van een goede mondgezondheid. Na de behandeling wordt samen met uw kind besproken wat hen te wachten staat bij de volgende afspraak.

Kosten kindertandarts

Tandarts bakx

Behandelingen voor kinderen tot 18 jaar worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Bent u toch benieuwd naar onze tarieven? Bekijk onze tarieven.

Wilt u graag een afspraak maken voor uw kind bij de kindertandarts van Tandarts Bakx? Geen probleem! Wij zijn bekend met het behandelen van (jonge) kinderen. We besteden extra tijd en aandacht aan uw kind. Hoe eerder uw kind naar de tandarts gaat, hoe beter wij eventuele mondproblemen kunnen voorkomen of aanpakken. We willen dat kinderen zich op hun gemak voelen in de tandartsstoel, zodat ze hun mondgezondheid serieus nemen en voor een leven lang een gezonde glimlach behouden. Neem gerust contact op of maak een afspraak. 

BAKX-30

Wat vinden
Onze patiënten

Van Tandarts bakx

image

Periodiek mondonderzoek

Voorkom problemen in de mond door regelmatig op controle afspraak te komen.

arrowLees meer
image

Spoedtandarts

Heeft u een spoedgeval buiten onze openingstijden? Bel dan de spoedtandarts.

arrowLees meer
image

Mondhygiënist

Tijdens een bezoek aan de mondhygiënist zal uw gebit grondig gereinigd en gepolijst worden.

arrowLees meer
image

Angsttandarts

Veel mensen in Nederland zijn bang voor de tandarts. Het is daarom niet gek als u daar ook last van heeft.

arrowLees meer
image

Mondzorg ouderen

Het is altijd belangrijk om het gebit goed te verzorgen. Ongeacht de leeftijd.

arrowLees meer

Contact