Wegens teamuitje zijn wij vanaf 14:00 uur gesloten.

kosten gaatje vullen

waarom je een gaatje moet laten vullen

Iedere keer als u iets eet of drinkt, worden de etensresten omgezet tot tandplak en zetten de bacteriën in uw speeksel deze resten om in zuur. Dit zuur tast uw glazuur aan, en kan daardoor leiden tot gaatjes. Als u dit onbehandeld laat, heeft dit zuur een steeds groter effect op het gaatje, en ontstaat de mogelijkheid dat het uw tandbeen aantast. Het is daarom belangrijk dat u uw gaatje(s) zo snel mogelijk laat vullen.

Bel gerust voor een kennismakingsgesprek. Wij maken graag tijd voor u vrij.
tandsteen verwijderen - gaatje vullen
ontstoken tandvlees - gaatje vullen

WAT KOST EEN GAATJE VULLEN?

De kosten voor het vullen van een gaatje, is verschillend per persoon. Dit komt omdat er verschillende factoren zijn die de hoogte van de prijs bepalen. Voorbeelden van deze factoren zijn:

  • De hoeveelheid gaatjes die gevuld moet worden
  • Of er wel of niet verdoving wordt gebruikt
  • Welk materiaal gebruikt wordt om het gaatje te vullen

 

De kosten voor deze verschillende factoren zijn in prijs vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Onze praktijk houdt zich dan ook aan deze prijzen. Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Bekijk onze tarievenlijst hier.

Vergoedingen vanuit de zorgverzekering

Als u onder de 18 bent, wordt het vullen van gaatjes vanuit de basisverzekering vergoed. In het geval dat u ouder bent dan 18, wordt dit niet meer uit de basisverzekering vergoed. Als u hier een (gedeeltelijke) vergoeding voor wilt, zult u een aanvullende tandartsverzekering moeten afsluiten. De hoeveelheid van de vergoeding hangt af van uw zorgverzekeraar.

BAKX-33

Behandeling bij Tandarts Bakx

Twijfelt u of u een gaatje heeft? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Ons team van Tandarts Bakx is gespecialiseerd in de juiste zorg op gebied van tandheelkunde en helpt u graag. U kunt direct contact met ons opnemen via ons contactformulier, of u kunt ons bellen op 035-5412010. Bij Tandarts Bakx staan we altijd voor u klaar!

Wat vinden
Onze patiënten

Van Tandarts bakx

image

Periodiek mondonderzoek

Voorkom problemen in de mond door regelmatig op controle afspraak te komen bij de tandarts.

arrowLees meer
image

Ontstoken tandvlees

Als u bij het tandenpoetsen pijn aan uw tandvlees ervaart, kan het zijn dat u last heeft van ontstoken tandvlees.

arrowLees meer
image

Parodontitis

Parodontitis is een ontsteking van het tandvlees en omliggend weefsel, veroorzaakt door bacteriën.

arrowLees meer
image

Facings

Met facings kunt u de vorm en kleur van uw gebit veranderen, door bijvoorbeeld afgebroken stukken of spleetjes te vullen.

arrowLees meer

Contact