Wegens teamuitje zijn wij vanaf 14:00 uur gesloten.

kosten tanden bleken

waarom zou u uw tanden bleken?

Wil jij je tanden bleken? Dat kan! Wij bieden een breed scala aan cosmetische tandheelkunde aan waaronder het bleken van tanden. Er worden tegenwoordig veel zelfhulpkits aangeboden, maar deze zijn niet altijd succesvol of veilig voor uw gebit. In zulke kits kan er gebruik worden gemaakt van een onveilig bleekproces, waardoor er schade aan uw tanden, kiezen en volledige mond gemaakt kan worden. Wij adviseren u altijd om uw tanden te laten bleken door een professional. Bij Tandarts Bakx helpen wij u graag aan wittere tanden op een veilige manier zodat u met een gerust gevoel aan de behandeling kan beginnen.

BAKX-21
tanden bleken - facings

De kosten van tanden bleken

De kosten van het bleken van uw tanden zijn gebaseerd op de landelijke vastgestelde tarieven (zogenaamde UPT-codes). Deze worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (Nza). Dat betekent dat alle tandartsen in Nederland dezelfde tarieven in rekening brengen voor dezelfde handelingen.

Vergoedingen vanuit de zorgverzekering

Tanden bleken wordt binnen de basisverzekering niet vergoed. Aangezien dit een cosmetische ingreep is vergoeden de meeste aanvullende verzkeringen deze behandeling ook niet. Ga na bij uw eigen verzekering of er een vergoeding mogelijk is.

BAKX-20
Tandarts - tandartspraktijk Bakx

Behandeling bij Tandarts Bakx

Wilt u meer weten over tanden bleken? Neem dan contact met ons op. Ons team van Tandarts Bakx is gespecialiseerd in de juiste zorg op gebied van tandheelkunde en helpt u graag. U kunt direct contact met ons opnemen via ons contactformulier, of u kunt ons bellen op 035-5412010. Bij Tandarts Bakx staan we altijd voor u klaar!

Wat vinden
Onze patiënten

Van Tandarts bakx

image

Periodiek mondonderzoek

Voorkom problemen in de mond door regelmatig op controle afspraak te komen.

arrowLees meer
image

Ontstoken tandvlees

Als u bij het tandenpoetsen pijn aan uw tandvlees ervaart, kan het zijn dat u last heeft van ontstoken tandvlees.

arrowLees meer
image

Parodontitis

Parodontitis is een ontsteking van het tandvlees en omliggend weefsel, veroorzaakt door bacteriën.

arrowLees meer
image

Tandsteen verwijderen

Wanneer u tandsteen heeft, kunt u dit niet zelf verwijderen, hiervoor heeft u een tandarts of mondhygiënist nodig.

arrowLees meer
image

Facings

Met facings kunt u de vorm en kleur van uw gebit veranderen, door bijvoorbeeld afgebroken stukken of spleetjes te vullen.

arrowLees meer

Contact