Wegens teamuitje zijn wij vanaf 14:00 uur gesloten.

Onzichtbare beugel

Voor een stralende glimlach

Als tanden of kiezen scheef staan, is een beugel nodig om ze weer recht te zetten. Misschien wilt u een beugel om esthetische redenen, of wellicht is het noodzakelijk vanwege (mogelijke) gebitsproblemen. Een beugel helpt om toekomstige problemen te voorkomen of bestaande problemen niet te laten verergeren. Bij Tandarts Bakx bieden we onzichtbare beugels aan voor een stralend en recht gebit.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, of wilt u een afspraak maken voor een beugel? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons.

Gebitscontrole - foto - beugel
BAKX-XTRA-6

Wat is een onzichtbare beugel?

Een onzichtbare beugel is een moderne orthodontische oplossing die je tanden rechtzet zonder zichtbare metalen onderdelen. Gemaakt van doorzichtig, comfortabel kunststof, zijn deze aligners bijna onzichtbaar en kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd tijdens het eten, drinken, poetsen en flossen.

 

Volwassenen kiezen steeds vaker voor onzichtbare beugels omdat deze beugel op een onopvallende manier zorgt voor rechte tanden.

kosten onzichtbare beugel

De kosten van beugels worden niet standaard vergoed door de basiszorgverzekering alleen als je jonger bent dan 18 jaar. Met een aanvullende tandartsverzekering kunnen de kosten van beugels wel (deels) verzekerd worden. Al onze tarieven zijn gebaseerd op de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Meer informatie over onze tarieven vindt u op onze tarieven pagina.

periodieke controle tandarts
BAKX-41

Beugelbehandeling bij tandartspraktijk bakx

Wilt u graag een onzichtbare beugel? Bij Tandartspraktijk Bakx helpen we u graag met een mooie glimlach. Met gespecialiseerde tandartsen en orthodontisten staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier, bel ons op, of kom langs bij ons in de praktijk voor het maken van een afspraak en het bespreken van de mogelijkheden.

Wat vinden
Onze patiënten

Van Tandarts bakx

image

Spoed tandarts

Als u een spoedgeval buiten onze openingstijden heeft, bel dan de spoed tandarts.

arrowLees meer
image

Mondhygiënist

Tijdens een bezoek aan de mondhygiënist zal uw gebit grondig gereinigd en gepolijst worden.

arrowLees meer
image

Angsttandarts

Veel mensen in Nederland zijn bang voor de tandarts. Het is daarom niet gek als u daar ook last van heeft.

arrowLees meer
image

Mondzorg ouderen

Het is altijd belangrijk om het gebit goed te verzorgen. Ongeacht de leeftijd.

arrowLees meer
image

Kindertandarts

Wij hebben een kindertandarts die zich richt op de behoeften van jonge patiënten.

arrowLees meer

Contact