Wegens teamuitje zijn wij vanaf 14:00 uur gesloten.

Periodiek mondonderzoek

Tandarts bakx

Voorkom problemen in de mond door regelmatig op controle afspraak te komen.

Om een optimale mondgezondheid te waarborgen is het van belang dat u ieder half jaar een periodieke controle afspraak inplant. Door halfjaarlijks een bezoek te brengen aan de tandarts, kunnen gebitsproblemen vroegtijdig opgemerkt en behandeld worden. 

Bel gerust voor een kennismakingsgesprek. Wij maken graag tijd voor u vrij.

dental-clinic
orthodontist

Alles onder controle

Is het uw eerste afspraak bij onze praktijk? Dan beginnen wij meestal met een intakegesprek bij de tandarts. Gedurende deze controle wordt een evaluatie uitgevoerd van uw tanden, tandvlees en slijmvliezen. Uit deze controle volgt een overzicht van de staat van uw gebit. Als het nodig is maken wij röntgenfoto’s om een diepgaand beeld te krijgen. Op basis van het overzicht worden de vervolgstappen in kaart gebracht. 

Wij raden aan om ieder half jaar op controle afspraak te komen. Op deze manier kunnen wij uw mondgezondheid optimaal waarborgen. Een periodieke controle duurt bij de tandarts +/- 15 minuten. Het is mogelijk dat de tandarts tijdens de controle aangeeft dat een vervolgbehandeling nodig is, bijvoorbeeld om een gaatje te vullen. In dat geval wordt er een vervolgafspraak met u ingepland. 

De mondhygiënist of preventieassistent verzorgt de reiniging van uw gebit, wat bijdraagt aan het behoud van uw mondgezondheid en het voorkomen van gebitsproblemen. Dit doen zij door het verwijderen van tandplak, aanslag en tandsteen, gevolgd door een polijstbehandeling om optimale bescherming te bieden aan uw gebit. 

Kosten controle afspraak

Tandarts bakx

De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Onze prijzen zijn uiteraard in overeenstemming met de tarievenlijst van NZa. De kosten variëren. Dit is afhankelijk van de handelingen die verricht moeten worden tijdens de afspraak. Bekijk de volledige tarievenlijst hier.

Handsome old man talking to the dendist. Two man in the dentist's office
orthodontist

controle afspraak maken bij tandarts bakx

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor een periodieke controle bij de tandarts? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier, telefonisch of via de mail. Bij Tandarts Bakx zorgt ons toegewijde team ervoor dat u optimale mondhygiëne ervaart en met een lach naar buiten loopt.

Wat vinden
Onze patiënten

Van Tandarts bakx

image

Spoed tandarts

Als u een spoedgeval buiten onze openingstijden heeft, bel dan de spoed tandarts.

arrowLees meer
image

Mondhygiënist

Tijdens een bezoek aan de mondhygiënist zal uw gebit grondig gereinigd en gepolijst worden.

arrowLees meer
image

Angsttandarts

Veel mensen in Nederland zijn bang voor de tandarts. Het is daarom niet gek als u daar ook last van heeft.

arrowLees meer
image

Mondzorg ouderen

Het is altijd belangrijk om het gebit goed te verzorgen. Ongeacht de leeftijd.

arrowLees meer
image

Kindertandarts

Wij hebben een kindertandarts die zich richt op de behoeften van jonge patiënten.

arrowLees meer

Contact